Frode Thuen

Mønsteret er monsteret

Webinaret den 14. Juni er gratis og varer 30 minutter. For å delta MÅ du melde deg på via billettlinken.

Lær deg kjærlighetsgrepene som forbedrer, beskytter eller redder forholdet!

Sliter du med kommunikasjon og sexliv? Ender hver krangel i samme fella? I dette webinaret vil du lære om mønstrene som ofte tar knekken på forholdet, og kjærlighetsknepene som kan redde det.

Alle som har erfaring med å være i et parforhold, vet at det ikke bare er en dans på roser. Det innebærer også små og store utfordringer knyttet til de rollene vi har eller inntar. Og noen ganger kan det oppstå uheldige rollemønstre som får frem våre dårlige sider. Det er mønstrene vi kan bli fanget i, som er den største trusselen mot parforholdet.

 

Frode Thuen er professor ved Høgskolen på Vestlandet og en av landets mest profilerte psykologer og samlivseksperter. Thuen opptrer hyppig som ekspert i aviser, magasiner, radio og TV, og har en fast ukentlig samlivsspalte i A-magasinet. Han er en ettertraktet og svært engasjerende foredragsholder. Thuen er aktuell med boka "Rollemonster" og er en av initiativtakerne til "Vi-appen"------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om du har spørsmål, vær vennlig å ta kontakt med Atikko Norway på telefon: +47 22 34 34 94 eller på e-post: kontakt@atikko.no.

Ved å melde deg på dette webinaret blir du meldt på Atikkos nyhetsbrev. Les mer om Atikkos personvernpolicy og databehandling her.

Arrangør: Atikko Norway