Giorgio Grossi

Krisstress – Att hantera en pandemi, coronaoro och andra långvariga påfrestningar

Category: The Brain

Giorgio Grossi
Feb 25, 2021 at 10:15-10:45

Event registration closing in

Den pågående coronpandemin har orsakat väldigt mycket stress för väldigt många människor världen över. I den här föreläsningen ger Giorgio Grossi exempel på hur coronastressen kan gestalta sig och hur den påverkar individer och grupper. Han delar också med sig av konkreta råd och tips för hur man kan hålla sig frisk och produktiv under denna långdragna påfrestning.

Föreläsningen bygger på den nyutkomna boken ”Krisstress – Att hantera en pandemi, coronaoro och andra långvariga påfrestningar” (Natur och Kultur, 2020) som han skrivit tillsammans med psykologen Kerstin Jeding.

Giorgio Grossi är beteendevetare, legitimerad psykoterapeut och docent i medicinsk psykologi och ger också utbildningar och föreläsningar om KBT och stresshantering för företag och organisationer.

Genom att anmäla dig till detta webinar kommer du att läggas till i nyhetsbrevet från Athenas Svergie (länk till datapolicy) och Zevio (data policy).

Arrangör: Athenas Sverige

 

Event Organizer

Athenas Sverige

Athenas representerar ett stort antal av de bästa föreläsarna i Sverige. Förtroendet vi får från våra föreläsare har byggts upp under många år av lyckat samarbete tillsammans med våra nöjda kunder. Vi har föreläsare och föredrag inom ämnen som ledarskap, motivation, stress, politik och hundratals av aktuella och spännande ämnen.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available