Hvordan jobbe mot mål, når målet forsvinner?

Gjert Ingebrigtsen

Category: Personal Change

Jun 25, 2020 at 13:15 - 13:45

Registration for event is closed

I dette webinaret får du et lite innblikk i treningsfilosofien som har gjort sønnene hans til verdensmestere. Holdningen som får dem til å ikke gi opp, selv i møtet med ekstreme kriser.

Meld deg på eventet å få en gratis smakebit på foredraget til Gjert Ingebrigtsen.

Covid-19 har satt verden på pause. Mål og planer har gått i oppløsning, og fremtiden føles stadig like usikker.  Hvordan holder man motivasjon og fokus oppe når målene man har satt seg forsvinner? 

Gjert Arne Ingebrigtsen er en av Norges mest profilerte trenere, kjent for sin spesielle evne til å få folk til å prestere på sitt aller beste. Med Gjert som trener har sønnene Jakob og Filip ranket som to av de fem beste 1500-meter løperne i verden. 

I dette webinaret får du et lite innblikk i treningsfilosofien som har gjort sønnene hans til verdensmestere. Holdningen som får dem til å ikke gi opp, selv i møtet med ekstreme kriser. Det gjelder mer nå enn aldri før - for hvordan finner du fokuset til å jobbe hardt og sette nye mål, når hele verden er i krise?

Event Organizer

Athenas Norge

Athenas representerer noen av de beste foredragsholderne i Norge. Tilliten vi får fra foredragsholderne våre er bygd på mange år med godt samarbeid med dem og våre fornøyde kunder. Vi har foredragsholdere som snakker om ledelse, motivasjon, stress, helse, politikk og mange andre aktuelle og spennende emner.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available