John Harmsen

GLAD - MED VILJE

Category: Happiness at Work

John Harmsen
Nov 26, 2020 at 11:15 (Copenhagen, Berlin, Madrid)
Watch Event

The event is unavailable

Se med på dette webinar med John Harmsen, som vil kombinerer underholdning og konkrete redskaber, som har hjulpet hundredvis af arbejdspladser med at få et bedre og gladere arbejdsmiljø.

Der er nok at være ked af i øjeblikket. Corona. Klimaet. Truende økonomisk kollaps. Store forandringer. Krænkelsesforskrækkelse….

I foredraget GLAD MED VILJE får du stærke værktøjer du kan bruge både personligt og på jobbet.

Værktøjer der hjælper dig til at være glad - med vilje.

Positive og optimistiske arbejdspladser skaber bedre resultater.

Positive og optimistiske mennesker er mindre syge, lever længere, og er ofte dem andre helst vil tilbringe tid sammen med.

Vi taler med os selv cirka 8 timer hver eneste dag. Derfor er det ret vigtigt hvilke tanker du programmerer dig selv med.

Hør hvordan du kan vende modgang til medgang.

Hør hvordan du undgår at blive smittet af “Sure for en sikkerheds skyld-menneskerne”

Hør om “GLAD-modellen” der - når man spørger forskningen - gør at du ikke kan undgå at blive bare en lille smule mere glad og positiv.

John Harmsen er foredragsholder og forfatter til den helt nye bog GLAD - MED VILJE

Hvis du ikke kan være med, når vi går live, så meld dig til alligevel. Vi bestræber at lade webinaret ligge i minimum 48 timer af hensyn til dem, der bliver fanget i trafikken, mødelokalet eller andre steder. Hvis du kommer for sent tilgår du webinaret via samme link som vi sender ud umiddelbart inden vi starter!

-----------

Du skal tilmelde dig her på Zevio for at få et link til webinaret. Vi sender dette link på mail umiddelbart inden webinaret starter.

Ved tilmelding af webinaret accepterer du at du kan blive kontaktet via mail og telefon af Athenas Danmark (datapolitik),Zevio (Datapolitik) samt modtage John Harmsens eget nyhedsbrev efterfølgende.

Arrangør: Athenas Danmark

Event Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available