Göran Adlén

Å gi gass eller bremse opp

Livet etter pandemien. Har du tenkt på en ting? Det er når det er som tøffest at vi finner de største mulighetene. Det er ikke tilfeldig at nesten alle sykkelritt og skirenn er avgjort i motbakkene. Noen stikker ut. Noen tør. Noen klarer å mestre melkesyren.

Dette er vanskelige tider. Men vi vet også at det aldri er mulig å spare på kreftene i en oppoverbakke. Det er heller aldri mulig å redde seg selv fra en krise. Fordi det er under en lavkonjunktur at du har sjansen til å handle. Det er da du skal investere. Det er da du skal satse på markedsføring som kommer til å synes. Det er da du har sjansen til å rekruttere de ansatte du ønsker. Det er da du skal slutte å snakke om kostnadsoptimalisering og heller snakke om inntektsmaksimering.

Hvorfor? Fordi alt snur igjen, og det vil det også gjøre denne gangen. Da får du også en mye større utveksling av din nåværende innsats. Det er her du har sjansen. For hva kommer vanligvis etter en bratt oppoverbakke? - Vel, en lang vakker nedoverbakke der du bare kan gli bort fra konkurrentene dine.

Så følg rådene som Michael Caine fikk fra moren: “Gjør som en and. Hold deg rolig på overflaten og padle som bare helvete under”.

Dette er et pepret foredrag fult av håp om hvordan du til tross for den nåværende situasjonen kan bli en vinner i fremtiden. Et foredrag der vi også ser tilbake for å kunne se fremover.

For alle svarene er i historien, både for hvordan vi skal handle i en krise og når vi er i en lavkonjunktur.

Ved spørsmål kan du kontakte:

Athenas på tlf: +47 91116989 eller kontakt@athenas.no

Ved å melde deg på et gratis webinar samtykker du til å motta nyhetsbrev fra Athenas og Zevio (Policy)

Arrangør: Athenas Norge