Guido de Valk

Menselijk leiderschap - Benut de onbegrensde kracht van het brein

Het brein is superkrachtig, maar wordt helaas op het gebied van leiderschap onvoldoende benut. Terwijl het adequaat managen van het brein zorgt voor leiderschap dat het past bij deze tijd: menselijk leiderschap.

In dit webinar geeft Guido managers en managementteams inzicht om stapsgewijs het brein optimaal te benutten en hierdoor daadwerkelijk het gedrag dat past bij menselijk leiderschap eigen te maken.

In zijn lezingen gaat Guido in hoe je kennis van de werking van het brein kunt integreren in persoonlijk leiderschap en in leiderschap aan anderen. Doordat bedrijven vaak onvoldoende kennis van de werking van het brein hebben, laten ze veel potentieel liggen en gaat organisatieverandering moeizaam. Guido deelt in zijn zeer praktische lezingen praktische breingebaseerde tools die gedrags- en organisatieverandering makkelijker maken en waar de deelnemer gelijk mee aan de slag kan. Door deze tools te integreren in leiderschap wordt organisatieverandering geen marteling maar leuk!

Over Guido de Valk

Guido de Valk is arts, en expert in het toepassen van breinkennis in leiderschap. Hij is de auteur van drie boeken over het integreren van de werking van het brein in leiderschap: ‘Neuroleiderschap, Van macht naar kracht’, ‘Menselijk leiderschap, Benut de onbegrensde kracht van het brein’ en zijn laatste boek, Engelstalig, ‘Brain & Mind Leadership, Changing behavior is a matter of course’

Neem bij vragen gerust contact op met Athenas Nederland via telefoon +31 30 8080884 of mail contact@athenas.nl

Door je aan te melden voor dit webinar word je toegevoegd aan de nieuwsbrief van Zevio (Privacy Policy) en Athenas Nederland (Privacybeleid)

Organisator: Zevio, Athenas Nederland