Gustaf Josefsson Tadaa

Bli bättre på onlinepresentation

Category: Digital Behavior

Gustaf Josefsson Tadaa
Dec 17, 2020 at 13:30-14:00

Event registration closing in

Denna miniföreläsning är ett smakprov på Gustafs Masterclass i onlinepresentation, där han kommer att dela sina insikter om hur vi kan använda digitala verktyg för att komma närmare varandra. Det blir en blandning av energi, inspiration och enkla, praktiska tips för dig och din organisation.

Gustaf har en akademisk bakgrund inom kognitiv vetenskap, retorik, kemi, juridik, biomedicinsk teknik och affärer. Han startade Makerspark, Stockholms första 3D-tryckbutik, har varit ordförande för unga entreprenörer i Sverige och sitter i styrelsen för Kulturbryggan, en del av Swedish Arts Grants Committee. Han har föreläst vid Uppsala universitet, Chalmers, Hyper Island och Bergs. Som entreprenör, coach och talare har han 20 års erfarenhet av att driva affärer, vara värd för möten och bygga samhällen. Han är en av medskaparna till The Borderland, Europas största självorganiserade festival, med över 3000 deltagare.

Gustaf har också en lång erfarenhet av att underlätta gruppprocesser och producera retreater för ledare och team. Han hjälper grupper att ha de konversationer de behöver ha, i ett sammanhang som ger emotionell säkerhet och inspirerar till nyskapande tanke.

 

Genom att anmäla dig till detta webinar kommer du att läggas till i nyhetsbrevet från Athenas Svergie (länk till datapolicy) och Zevio (data policy).

Arrangör: Athenas Sverige

Event Organizer

Athenas Sverige

Athenas representerar ett stort antal av de bästa föreläsarna i Sverige. Förtroendet vi får från våra föreläsare har byggts upp under många år av lyckat samarbete tillsammans med våra nöjda kunder. Vi har föreläsare och föredrag inom ämnen som ledarskap, motivation, stress, politik och hundratals av aktuella och spännande ämnen.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available