Full fart mot framtiden - hållbarhet och business

Gustav Stenbeck

Category: Trust

Jun 23, 2020 at 10:15

Registration for event is closed

Det är nu eller aldrig! Gustav Stenbeck menar att vi måste höra den oumbärliga företagsläxan NU – den är avgörande för företagens succé i framtiden. Gustav Stenbeck visar på varför företagen med hållbarhetstänk kommer att klara sig bäst i framtidens konkurrensmarknad.

 

Gustav Stenbeck kastar nytt ljus över framtidens företagskombination, business och hållbarhet, och gör så med stort engagemang och professionalism. Han reder ut och förenklar knepiga frågor och får koncept som affärsstrategier och utvecklingspotential till att verka lätta och konkreta. Du kan lita på att Gustav Stenbeck kommer att få dig känna både engagemang och förtröstan inför er egen företagsutveckling.

Event Organizer

Athenas Sverige

Athenas representerar ett stort antal av de bästa föreläsarna i Sverige. Förtroendet vi får från våra föreläsare har byggts upp under många år av lyckat samarbete tillsammans med våra nöjda kunder. Vi har föreläsare och föredrag inom ämnen som ledarskap, motivation, stress, politik och hundratals av aktuella och spännande ämnen.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available