Heidi Klefstad

Vær en Daglig Gleder!

Har du det godt med deg selv, yter du også best i jobbsammenheng og har mest å gi til dine medmennesker. Ditt gode humør og dine oppbyggende kommentarer løfter menneskene rundt deg, og på den måten kan glede og pågangsmot spre seg som ringer i vann.

Heidi Klefstad er en profesjonell gledesspreder. Hun snakker om det å gjøre hverandre gode, om å bli sett og hvordan vi alle kan bidra til å skape et godt arbeidsmiljø. Om å spre arbeidsglede og om å lede med hjertet.

Heidi Klefstads foredrag er forfriskende og sprudlende. Ikke alle kan kalle seg «profesjonell gledesspreder» som Heidi. Som følge av en skrivefeil ble hun «daglig gleder», og hun har siden jobbet med å formidle den enorme verdien i å glede andre.

Med mer enn 17 års erfaring fra kjøpesenter og 15 år fra reiseliv kan Heidi med rette si at hun har lært mye om både ledelse, markedsføring og service. Men kanskje viktigst av alt; hun har lært masse om mennesker.

Ved spørsmål kan du kontakte:

Athenas på tlf: +47 91116989 eller kontakt@athenas.no

Ved å melde deg på et gratis webinaret samtykker du til å motta nyhetsbrev fra Athenas og Zevio (Policy)

Arrangør: Athenas Norge

Apr 8, 2021 13:15 - 13:45
Language:
norwegian norwegian
Speaker:
Heidi Klefstad
Organiser:
Athenas Norge
Category:
Happiness at Work
Organiser
Athenas Norge
Athenas representerer noen av de beste foredragsholderne i Norge. Tilliten vi får fra foredragsholderne våre er bygd på mange år med godt samarbeid med dem og våre fornøyde kunder. Vi har foredragsholdere som snakker om ledelse, motivasjon, stress, helse, politikk og mange andre aktuelle og spennende emner.