Helle Alsted

Søvn: Hovedvejen til mindre stress og højere trivsel

Oplev Helle Alsted live i dette inspirerende webinar om søvn og trivsel. Du tilmelder dig blot med din e-mail, ingen betaling nødvendig. Webinaret er en kombination af Helles teoretiske viden og personlige erfaringer fra arbejdsmarkedet og samtaler med stressramte.

I alle organisationer gøres en lang række gode tiltag, der skal sikre trivsel. Men alle indsatser blegner i forhold til den vigtigste forudsætning for, at et menneske kan trives og håndtere belastninger: Søvn.

Vi sover for lidt og for dårligt. Den gode nyhed er, at vi kan gøre noget ved det. Søvn kan selvfølgelig ikke stå alene som et indsatsområde, men uden god søvn er alle andre indsatser bagud fra starten.

Helle Alsted har en kandidatgrad i pædagogisk psykologi med fokus på stress og relationer. Derudover er hun uddannet stress- og trivselsrådgiver og søvnvejleder. I webinaret fortæller Helle om, hvordan søvn er afgørende for vores præstationer, koncentration og trivsel, og hvordan vi med god søvn undgår at blive en temperamentsfuld udgave af os selv pga. for højt stressniveau. Det har positiv betydning både for os selv og for vores relationer på job og privat.

Webinaret afholdes onsdag d 20. januar 2021 kl. 11.15-11.45 - og det det kræver kun en tilmelding at deltage

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det online foredrag starter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Ved tilmelding af webinaret accepterer du, at du kan blive kontaktet på mail eller telefon af Athenas Danmark. Læs mere om deres datapolitik her. Du bliver også tilmeldt nyhedsbreve om lignende arrangementer hos Zevio (datapolitik)

Arrangør: Athenas Danmark