Øystein Pettersen

Helt konge!

Meld deg på GRATIS digital boklansering med Øystein "pølsa" Pettersen! Gjennom 20 år i toppidretten har Øystein Pettersen vært tett på de som er aller best på å nå målene sine. Han har samtidig erfart at følelsen av suksess i forsvinnende liten grad kan knyttes til resultater alene. Dette har fått ham til å filosofere over suksessbegrepet, og over hvilke mekanismer som gjør at vi føler oss konge. Resultatet av denne prosessen er KONGE-metoden.

Og hvis du lurte: KONGE-metoden er ikke noe machofjas om å stå opp unødvendig tidlig om morgenen og bade i isvann. KONGE-metoden har ingenting med status, medaljer eller titler å gjøre. Den handler om følelsen av å lykkes! Og i motsetning til medaljer og titler, er denne følelsen for alle!

I denne unike boken fra Øystein Pettersen lærer du deg denne enkle metoden som du kan bruke på absolutt alt du vil. Det vil føles som om du har superkrefter, og vi lover at det kommer til å føles helt konge!

Øystein Pettersen er fra Groruddalen i Oslo og har levd hele livet som skiløper på elitenivå. Gjennom årene har han oppnådd flere gode resultater, men vil heller bli dømt for hvem han er som person fremfor hvor fort han har stått på ski i skogen.

Karrièren som skiløper begynte i 1999 da han gikk på idrettslinjen på Bjerke videregående skole i Oslo. Øystein valgte å satse på skisport og utmerket seg som en svært dyktig atlet. Den største oppnåelsen ble OL-gull i lagsprint under OL i Vancouver med Petter Northug. Siden vant han flere medaljer verden over, blant annet sølv i Norgesmesterskapet på ski i 2007, sølv og bronse i World Cup, pallplasseringer i NM i sprint og femmila, gull i Ski Classics, og flere seire i Blinkfestivalen og Toppidrettsveka.

Ved spørsmål kan du kontakte:

Athenas på tlf: +47 91116989 eller kontakt@athenas.no

Ved å melde deg på et gratis webinar samtykker du til å motta nyhetsbrev fra Athenas og Zevio (Policy)

Arrangør: Athenas Norge