Kernetrivsel - et foredrag om langtidsholdbar arbejdsglæde

Henrik Krogh

Category: Happiness at Work

Nov 11, 2020 at 11.15 - 11.45

Event registration closing in

Oplev et webinar med stressekspert og ledelsesrådgiver Henrik Krogh, der forklarer dig, hvordan du bevarer arbejdsglæden i en vanskelig tid.

Få enkle værktøjer til brug i praksis både på jobbet, og når du har fri  

Hvad skal der til for at passe godt på dig under og efter en krævende tid? Det spørgsmål får du svar på i Henriks nye lærerige og underholdende foredrag om vejen til langtidsholdbar arbejdsglæde.

Hør om erfaringer fra 12 års fokus på langtidsholdbare mennesker i nogle af verdens hårdeste, farligste og mest stressende jobs og lær om tre trivselstilstande: Den stærkeste, den vigtigste og den mest forløsende

Webinaret afholdes onsdag den 11. november 2020 kl. 11.15-11.45.

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det online foredrag starter. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Ved tilmelding af webinaret accepterer du, at du kan blive kontaktet af Athenas Danmark. Læs mere om vores datapolitik her.

Arrangør: Athenas Danmark

Event Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available