Hilde Østby

Å dykke etter sjøhester

Går det an å huske alt i livet feil? Og hvorfor husker noen så dårlig under koronapandemien? Webinaret den 22. april er gratis og varer i ca. 30 minutter og gir et lite innblikk i Hilde Østbys kommende foredrag "Å dykke etter sjøhester"! For å delta MÅ du melde deg på via billettlinken.

Å dykke etter sjøhester //  Hilde Østby

Velkommen til en gratis smakebit på det kommende foredraget «Å dykke etter sjøhester» til Hilde Østby! Dette er et unikt og minneverdig foredrag om hukommelsen, som viser oss hvordan hjernen på nesten magisk vis henter fram informasjon og gjenskaper øyeblikk for oss, og hvordan minner danner et nødvendig grunnlag for vår evne til å forestille oss framtiden. Men like mye handler foredraget om at hukommelsen er en svært upålitelig venn som følger noen helt egne regler, og at noen minner er aller best glemt.

Bli med på en forrykende rundreise i hukommelsen!

Hilde Østby er idéhistoriker, forfatter, journalist og tidligere forlagsredaktør. Hun debuterte i 2013 med den kritikerroste romanen «Leksikon om lengsel» og er kjent for flere populære bøker som «Mage-boka», «Kreativitet» og «Å dykke etter sjøhester».

(Foto: Ihne Pedersen)

 


Om du har spørsmål, vær vennlig å ta kontakt med Atikko Norway på telefon: +47 22 34 34 94 eller på e-post: kontakt@atikko.no.

Ved å melde deg på dette webinaret blir du meldt på Atikkos nyhetsbrev. Les mer om Atikkos personvernpolicy og databehandling her.

Arrangør: Atikko Norway

Event starting in
Apr 22, 2021
18:00 - 18:30
Language:
norwegian norwegian
Speaker:
Hilde Østby
Organiser:
Atikko Norge
Category:
Mental Health
Organiser
Atikko Norge
Atikko er en av Skandinavias største arrangører av foredrag med aktuelle, kjente og spennende personligheter. Nasjonale som internasjonale.