Chef, vi har nok brug for en humaniseringsstrategi

Imran Rashid

Category: Digital Behavior

Jun 2, 2020 at 11.15 - 11.45

Registration for event is closed

Oplev et gratis webinar med Imran Rashid, der sætter fokus på de biologiske, psykologiske og sociale konsekvenser man oplever i en krisetid. Få den nødvendige indsigt og de adfærdsmæssige redskaber til at kunne skabe orden i en kaotisk tid.

Hvad Corona-krisen lærte os om mennesker og maskiner

I dette gratis webinar vil speciallæge, forfatter og ekspert i digital sundhed Imran Rashid uddybe nogle af de biologiske, psykologiske og sociale konsekvenser, som denne specielle tid har haft for os alle. Hvordan reagerer vi som individer, familier og virksomheder, når tæppet hives væk under os? Og vigtigere, hvordan kommer vi på benene igen og tilbage til en verden, der måske har forandret sig for evigt? Hvor vi på en og samme tid både er blevet mere bevidste om behovet for menneskelig kontakt samtidig med, at vi aldrig har haft et større digitalt medieforbrug?  Få den nødvendige indsigt og de adfærdsmæssige redskaber til at kunne skabe orden i en kaotisk tid fra en af landets fremmeste eksperter i menneskets livsbetingelser i en digital verden.

Webinaret afholdes tirsdag den 2. juni kl. 11.15-11.45 - og det er gratis at deltage.

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra foredragsholderens hjem. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Athenas - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik HER.

 

Arrangør: Athenas Danmark

Event Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available