Per Henrik Stenstrøm

Irriterende kolleger

En av de store utfordringene på enhver arbeidsplass er hvordan du skal håndtere «de andre». De som ikke er som deg og meg. Enten du jobber på et sted med litt flere enn en håndfull mennesker, er med og driver en forening eller sitter i styret i borettslaget, så har du kolleger eller andre rundt deg som du skal samarbeide med. Og blant disse menneskene er det nesten garantert noen du synes er irriterende!

Per Henrik ga nylig ut boken «Irriterende kolleger – slik takler du dem» som har fått gode anmeldelser og mye oppmerksomhet. Etter å ha besøkt hundrevis av norske bedrifter for å snakke om arbeidsmiljø, har han konkludert  med at de irriterende typene kan deles inn i syv typer: Primadonnaen, Bedreviteren, Skrytepaven, Pessimisten, Gratispassasjeren, Superoptimisten og Motarbeideren. Per Henrik gir i sine foredrag gode råd og konkrete løsninger for hvordan typene kan forstås og han evner å begeistre med eksempler og egne erfaringer, underholdende og til ettertanke!

Per Henrik Stenstrøm har ledet en rekke kreative miljøer i bransjer fulle av primadonnaer og bedrevitere. Han har 25 års ledererfaring fra mediebransjen og vet mye om å håndtere vanskelige medarbeidere. De siste årene har han holdt foredrag om temaet og er mest kjent for suksessforedraget «Slik takler du idiotene på jobben!» som har fylt de fleste kulturhus i landet. Stenstrøm er utdannet journalist med bakgrunn som radio- og tv-programleder. 

Ved spørsmål kan du kontakte:

Athenas på tlf: +47 91116989 eller kontakt@athenas.no

Ved å melde deg på et gratis webinar samtykker du til å motta nyhetsbrev fra Athenas og Zevio (Policy)

Arrangør: Athenas Norge