Viking - Ran, ild og sværd

Jeanette Varberg

Category: History

Sep 10, 2020 at 11:15

Event registration closing in

I dette gratis webinar tager Jeanette Varberg os med på en fantastisk rejse gennem Danmarkshistoriens mest fascinerende periode - Vikingetiden.

 

Jeanette Varbergs fascinerende fortælling om Vikingetiden

Jeanette Varberg tager os med på en fantastisk rejse gennem Danmarkshistoriens mest fascinerende periode - Vikingetiden.  

På baggrund af sit imponerende arbejde med bestseller-bogen Viking - Ran, ild og sværd tager Jeanette Varberg os med gennem 800 års historie, fra Romerrigets fald til det første korstog. Vi skal bl.a. forbi datidens slagmarker, plyndringer og magtkampe, og vi skal stifte bekendtskab med de store konger, der samlede magten og grundlagde det Danmark, vi kender i dag. Du får svar på, hvilken rolle kvinderne spiller i historien, hvad de blodige krigere lavede, når ikke de plyndrede og myrdede, hvilken betydning Vikingetiden har for vores nutid og meget meget mere.

 

Webinaret afholdes: Tirsdag den 10. september kl. 11:15 til 11:50 og det er gratis.Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra Jeanettes skrivebord. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jonas Mandix på joma@tikko.dk

 

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Forfatterforedrag - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik HER

Event Organizer

Tikko Danmark

Tikko er en af landets største arrangører af foredrag med aktuelle, kendte og spændende personligheder fra ind- og udland. Derudover tilbyder og udvikler vi også spændende kurser og er medarrangør på en række større events. Vi sætter en ære i at give dig den bedste foredragsoplevelse - og sætter derfor altid god tid af til vores arrangementer og holder det i gode, professionelle og behagelige rammer. Vi er nemlig sikre på, at gode rammer skaber gode oplevelser!

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available