Jeanette Varberg

Viking - Ran, ild og sværd

I dette gratis webinar tager Jeanette Varberg os med på en fantastisk rejse gennem Danmarkshistoriens mest fascinerende periode - Vikingetiden.

 

Jeanette Varbergs fascinerende fortælling om Vikingetiden

Jeanette Varberg tager os med på en fantastisk rejse gennem Danmarkshistoriens mest fascinerende periode - Vikingetiden.  

På baggrund af sit imponerende arbejde med bestseller-bogen Viking - Ran, ild og sværd tager Jeanette Varberg os med gennem 800 års historie, fra Romerrigets fald til det første korstog. Vi skal bl.a. forbi datidens slagmarker, plyndringer og magtkampe, og vi skal stifte bekendtskab med de store konger, der samlede magten og grundlagde det Danmark, vi kender i dag. Du får svar på, hvilken rolle kvinderne spiller i historien, hvad de blodige krigere lavede, når ikke de plyndrede og myrdede, hvilken betydning Vikingetiden har for vores nutid og meget meget mere.

 

Webinaret afholdes: Tirsdag den 30. juni kl. 11:15 til 11:50 og det er gratis.Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra Jeanettes skrivebord. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Laila Kaltoft på tlf. 89 93 22 06 
eller lk@forfatterforedrag.dk

 

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Forfatterforedrag - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik HER