Junglen er truet og flokken er I krig

Jeppe Søe

Category: Future of Work

Jun 11, 2020 at 14.15 - 15.15

Registration for event is closed

Oplev et gratis webinar med Jeppe Søe og bliv klogere på, hvordan vi kommer retur til et almindeligt arbejdsliv igen, hvordan vi skal forandre os - og hvordan flokken kan finde sammen påny i virksomheden.

- om medarbejdertryghed, ledelse og genåbningens udfordringer. 

 

Jeppe Søe er én af landets mest benyttede foredragsholdere - og under coronakrisen har han holdt linjen varm online for en lang række virksomheder. På dette webinar kommer du til at høre om:

 

Hvordan vi kommer retur til et almindeligt arbejdsliv igen, hvordan vi skal forandre os - og hvordan flokken kan finde sammen påny i virksomheden. 


Arbejdsmiljøet: Flokken er delt i flere end før!

 

Mange arbejdspladser har sendt de ansatte hjem  Enten på hjælpepakke eller på digital afstand. Mange tror fejlagtigt, at alt er godt når alle igen er på samme matrikel, men så nemt er det ikke. Medarbejdere føler sig som A og B hold fordi de hjemsendte nemt kan føle at de kunne undværes. Hør om hvordan flokken kan samles igen og ikke spreder sig ukontrolleret i junglen. 

 

Genåbning: Velkommen tilbage på arbejde!

 

Hvordan finder vi hinanden i virksomheden. Er vi stadig ét hold? Hvad er det vi kæmper om sammen - og kender hele hæren strategierne? Hvor meget skal de kende - er det trygt kun at kende eget område, eller vil man nu vide det hele? Der skal noget gammelt på bordet: den gode samtale! Hør hvad der skal til, let og simpelt.

 

Kommunikation - hvordan taler vi internt og eksternt? 

 

Værdierne er lige nu i højsædet. Der kaldes på samfundssind og lignende (derfor blev Bestseller, Lagkagehuset etc. angrebet) og derfor skal vi arbejde med at kende os selv bedre.

Hør om kommunikation, hvordan vi taler internt og eksternt og husk at ALLE medarbejderne lige nu er din kommunikationsafdeling.

 

(Jeppe Søe, født 1971, journalist, foredragsholder, rådgiver og coach. Har holdt over 300 årlige foredrag siden 1996 - med en erfaring fra rådgivning og kurser i utallige store og små virksomheder herhjemme og globalt.)

 

Webinaret afholdes torsdag den 11. juni 2020, klokken  14.15 - 15.15 og det er gratis at deltage.

 

Arrangør: CGA

 

Event Organizer

CGA

CGA tilbyder uafhængig formidling og rådgivning af nogle af de dygtigste konsulenter og undervisere, indenfor blandt andre kurser, workshop, procesforløb, facilitering og træning ud på Jeres arbejdsplads. Vi har adskillige års erfaring indenfor formidling og rådgivning, til såvel offentlige som private virksomheder. Så I kan trygt overlade opgaven til os.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available