Jesper Caron

Koll på arbetslivet

Varje vecka når han över 1 000 000 svenskar hans texter och visdomsord. Hans öppna föreläsningar har de senaste tio åren dragit fulla hus i stort sett vart han än kommer. Han har föreläst för personal på NASA, Nasdaq och Google i USA. I Sverige anlitas han regelbundet av namnkunniga företag. Hans ämnen är Humörträning, Självledarskap och Positiv psykologi.

Efter 20 år av studier inom den positiva psykologin så finns det idag en omfattande kunskap kring vilka faktorer som får oss att må och prestera optimalt. Visste du exempelvis att det finns 4 små enkla aktiviteter, som nästan alla slarvar med eller struntar i helt som ökar dagliga energi och kapacitet med över 20% när man börjar arbeta med desamma ? Vad skulle det innebära för dig att ha 20% mer energi?

Jespers föreläsningar är proppfull med lifehacks, praktiska och konkreta verktyg som du kan omsätta i praktiken såväl på jobbet som i privatlivet. I den här korta versionen får du ett smakprov

Om Jesper Caron
Jesper har under sina 15 år som föreläsare fått hela 17(!) priser som bästa talare från Toastmasters International, världens största organisation för talare, skandinavisk mästare i talekonst, han har över 350 000 följare på sin Facebooksida Framsteg och gör årligen över 150 föreläsningar

 

Genom att anmäla dig till detta webinar kommer du att läggas till i nyhetsbrevet från Athenas Svergie (länk till data policy) och Zevio (data policy).

Arrangör: Athenas Sverige