Mellem orkaner og klimaændringer

Jesper Theilgaard

Category: Climate and environment

Aug 11, 2020 at 11:00

Event registration closing in

Oplev et gratis webinar med meteorolog Jesper Theilgaard hvor han stiller skarpt på nutidens adfærd og fremtidens klima.


Mellem orkaner og klimaændringer

I disse tider, hvor der, trods coronakrisen og borgerrettighedsbevægelse, er stor opmærksomhed på klimaforandringer, tilbyder Jesper Theilgaard et højaktuelt og dybt interessant webinar om klimaet og de konsekvenser, klimaændringer medfører. Klimaændringerne er ifølge FN’s klimapanel på vej. Disse ændringer kan ikke blot iagttages på indlandsisen men også i den politiske debat.

Jesper har fulgt udviklingen nøje og giver os et indblik i, hvad der egentlig kan ske, når temperaturen stiger. Bliver Danmark oversvømmet? Får vi nogensinde en hvid jul igen? Kan vi forvente flere storme, som den vi så i 1999? Hvad sker der uden for Danmark, når temperaturen stiger? Kan vi forvente flere naturkatastrofer som følge af klimaændringerne? Og hvad sker der på den politiske front? Samtidig løftes sløret for, hvordan klimaet generelt har udviklet sig, og hvad vi ved om klimaændringer over de sidste tusinder af år. 


Webinaret afholdes torsdag den 11. august 2020 kl. 11:00 til 11:30 og det er gratis.


Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra Jesper Theilgaard skrivebord. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Laila Kaltoft på tlf. 89 93 22 06 eller lk@forfatterforedrag.dk

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Forfatterforedrag - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik HER

Event Organizer

Forfatterforedrag

Hos Forfatterforedrag finder du foredrag fra landets forfattere - fra kulturlivet, erhvervslivet, den forskningsmæssige, den pædagogiske, den skønlitterære og sportens verden.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available