Så får du fokus på jobbet

Johan Bergstad

Category: Happiness at Work

Aug 18, 2020 at 10.15-10.45

Event registration closing in

Upplev ett gratis webinar med expert på fokusträning och författare till den uppmärksammade boken ”Hjärnfokus – Så blir du lugn, kreativ och fokuserad” Johan Bergstad

Har du ibland svårt att fokusera på det du gör? Fångas du lätt av distraktioner: mobilen som plingar till eller inre distraktioner som tankar? 

Hjärnan är designad för överlevnad på savannen, inte för att du ska kunna arbeta med lugn, glädje och fokus i dagens komplexa tillvaro.

 Men de senaste decenniernas forskning visar att det med ganska enkla medel går att uppgradera hjärnan så att du kan fokusera och få mer gjort med mindre energi.

 

Johan Bergstad är leg psykolog, expert på fokusträning och författare till den uppmärksammade boken ”Hjärnfokus – Så blir du lugn, kreativ och fokuserad” (Forum). I den här kostnadsfria onlineföreläsningen på 20-30 min delar han med sig av sina bästa tips som kan hjälpa dig att fokusera, prioritera och ta dina prestationer till nya nivåer.

 

Event Organizer

Athenas Sverige

Athenas representerar ett stort antal av de bästa föreläsarna i Sverige. Förtroendet vi får från våra föreläsare har byggts upp under många år av lyckat samarbete tillsammans med våra nöjda kunder. Vi har föreläsare och föredrag inom ämnen som ledarskap, motivation, stress, politik och hundratals av aktuella och spännande ämnen.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available