Johan Book

Konkreta tips för att leda och samarbeta bättre på distans!

Category: Future of Work

Johan Book
Feb 16, 2021 at 10:15-10:45

Event registration closing in

Digitala verktyg kommer och går, våra psykologiska behov består! Att leda och samarbeta på distans ställer inte mindre krav på ledarskap & medarbetarskap, det ställer avsevärt högre krav. Bara för att vi numera spenderar mer tid på distans så ser våra förutsättningar för motivation, välmående och prestationer exakt likadana ut som förut. Det enda som skiljer är kommunikationskanalerna, vilket har visat sig ha både ljusa framsidor men givetvis också en del mörka baksidor.

Forskningen har inte bara identifierat fallgroparna i att leda på distans, den har också identifierat framgångsfaktorerna. Johan hjälper dig att identifiera vad du konkret kan göra bättre i ditt digitala ledarskap, så att du och dina medarbetare får de bästa förutsättningarna för framgång.

Välkommen på en föreläsning med Johan Book från "HejEngagemang!". Johan tar dig med på en inspirerande resa i vetenskapens vidunderliga värld. Han slår hål på myter och levererar sanningar kring det magiska receptet för en engagerad, välmående och högpresterande organisation. Oavsett om ni hänger tillsammans på kontoret eller numera sitter fastklistrade på köksstolen i ert hem hela dagarna.

 

Genom att anmäla dig till detta webinar kommer du att läggas till i nyhetsbrevet från Athenas Svergie (länk till datapolicy) och Zevio (data policy).

Arrangör: Athenas Sverige


 

Event Organizer

Athenas Sverige

Athenas representerar ett stort antal av de bästa föreläsarna i Sverige. Förtroendet vi får från våra föreläsare har byggts upp under många år av lyckat samarbete tillsammans med våra nöjda kunder. Vi har föreläsare och föredrag inom ämnen som ledarskap, motivation, stress, politik och hundratals av aktuella och spännande ämnen.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available