Johannes Ørbeck-Nilssen

Dropp pilla, fiks sjela!

Vi har blitt lært opp til at det er viktig å ta vare på vår fysiske helse, mens psyken blir slept i en pulk bak oss gjennom livet. I dagens samfunn har sjela blitt en undertrykt minoritet, som holdes fanget i samfunnets kjeller.

Som stedfortreder, har alle fått forskrevet såkalte personligheter, som kun er masker og et overflatefenomen. Å være en liten personlighet er behagelig, men en personlighet har et begrenset utviklingspotensial. Før eller senere møter personligheten på utfordringer den ikke er stor nok til å løse. Etter å ha blitt overbevist om at noe er galt, tar ofte personligheten i mot piller for å løse utfordringene. Men piller er kun en krykke som lærer deg å halte gjennom livet.

Er det på tide å droppe pilla og fikse sjela?

Johannes Ørbeck-Nilssen er lege og mentor i alle livets arenaer. Han er genuint opptatt av menneskers helse og livskvalitet, og har utviklet en metode som gir raske og varige resultater basert på omfattende studier og bred praktisk erfaring. Metoden brukes til å håndtere både private og profesjonelle utfordringer.

 

Ved spørsmål kan du kontakte:

Athenas på tlf: +47 91116989 eller kontakt@athenas.no

Ved å melde deg på et gratis webinar samtykker du til å motta nyhetsbrev fra Athenas og Zevio (Policy)

Arrangør: Athenas Norge