Josefine Campbell

Er du klar eller kapret?

I dette gratis webinar kan du opleve en smagsprøve på Executive Coach, Josefine Campbell’s foredrag og kommende bog: Er du klar eller kapret? Hør om, hvad det vil sige at have en klar hjerne, som er forudsætningen for at man kan være mental agil.

Josefine Campbell: Har du en klar hjerne og et agilt mindset? 

Josefine campbell vil i denne video fortælle om sin tid som 4 dobbelt danmarksmester i jiu jitsu, og hvordan det hænger sammen med det at have et agilt mindset. For det at være elitesportsudøver kræver, at man har en klar hjerne, så man kan reagere hensigtsmæssigt i alle situationer. Fuldstændig som når man skal lede sig selv eller andre. Derfor er det at have et agilt mindset Alfa - Omega, hvis man skal forløse sit fulde potentiale. Josefine Campbell vil kort indføre dig i hendes matrix over, hvornår man er klar eller kapret, og hvad der skal til for at opnå et agilt mindset - og dermed en klar hjerne. 

Josefine Campbell arbejder som Executive Coach for Direktører, VP’er, CVP’er og CEO’s i bl.a. Novo Nordisk, Carlsberg gruppen og E.ON. Derudover har hun undervist på CBS og arbejdet en lang årrække i det danske erhvervsliv indenfor ledelse, strategi og innovation.