Er du klar eller kapret?

Josefine Campbell

Category: Personal Change

Aug 12, 2020 at 13:15

Event registration closing in

BEMÆRK - dette webinar er flyttet til onsdag den 12. august kl. 13:15.
I dette gratis webinar kan du opleve en smagsprøve på Executive Coach, Josefine Campbell’s foredrag og kommende bog: Er du klar eller kapret? Hør om, hvad det vil sige at have en klar hjerne, som er forudsætningen for at man kan være mental agil.

Har du en klar hjerne og et agilt mindset? 

Josefine vil i dette oplæg fortælle om sin tid som 4 dobbelt danmarksmester i jiu jitsu, og hvordan det hænger sammen med det at have et agilt mindset. For det at være elitesportsudøver kræver, at man har en klar hjerne, så man kan reagere hensigtsmæssigt i alle situationer. Fuldstændig som når man skal lede sig selv eller andre. Derfor er det at have et agilt mindset Alfa - Omega, hvis man skal forløse sit fulde potentiale. Josefine vil kort indføre dig i hendes matrix over, hvornår man er klar eller kapret, og hvad der skal til for at opnå et agilt mindset - og dermed en klar hjerne. 

Josefine arbejder som Executive Coach for Direktører, VP’er, CVP’er og CEO’s i bl.a. Novo Nordisk, Carlsberg gruppen og E.ON. Derudover har hun undervist på CBS og arbejdet en lang årrække i det danske erhvervsliv indenfor ledelse, strategi og innovation. 

    

Webinaret afholdes:BEMÆRK  - dette webinar er flyttet til onsdag den 12. august kl. 13:15.   


Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra Josefine Campbells skrivebord. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Laila Kaltoft på tlf. 89 93 22 06 eller lk@forfatterforedrag.dk

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Forfatterforedrag - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik HER

Event Organizer

Forfatterforedrag

Hos Forfatterforedrag finder du foredrag fra landets forfattere - fra kulturlivet, erhvervslivet, den forskningsmæssige, den pædagogiske, den skønlitterære og sportens verden.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available