Haal eruit wat erin zit - Van hokjes naar puzzelstukjes

Judith Webber

Category: Organizational Change

Jul 23, 2020 at 10:00

Registration for event is closed

Mensen maken het verschil! En toch zijn organisaties gek op hokjes en hebben we de neiging om mensen daarin te proppen. Samenwerking is in de ogen van Judith ogen idealiter als puzzelstukjes, mensen die elkaar aanvullen.

Zo willen steeds meer mensen werken. Het beste uit zichzelf halen. Geen hokjes, maar ruimte voor ontwikkeling. Flexibiliteit in plaats van rigiditeit. Geen strikte regels, maar verantwoordelijkheid. Geen controle, maar vertrouwen. Leer je naar jezelf en je medewerkers kijken als puzzelstukjes! Laat mensen spelen binnen de kaders! Wil jij dit ook? Judith laat in dit webinar zien hoe.

Over Judith Webber

Spreker Judith Webber is een van de meest authentieke sprekers van dit moment. Door haar energie, persoonlijke anekdotes, humor en praktische aard zal haar lezing bij de toehoorders blijven plakken, raken én ze in beweging zetten. Weerstand weet ze op een humoristische manier te smelten. Kortom: iedereen doet mee!  Judith is iemand die mensen wakker maakt, bewust maakt van hun eigen invloed op hun werk & relaties en mensen empowered een stap te maken, in beweging te komen. Dat is dus ook wat er gebeurt na een lezing: mensen komen in actie!

 

Event Organizer

Athenas Netherlands

Athenas vertegenwoordigd honderden topsprekers in Nederland. Dankzij jarenlange samenwerking met onze sprekers weten wij iedere klant tevreden te stellen. Wij bieden sprekers en lezingen aan voor meer dan 250 onderwerpen. Van stress tot politiek en van leiderschap tot puberen, wij hebben de ideale spreker.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available