Trends: Sådan former coronakrisen vores fremtid - dine kunder efter corona

Julia Lahme

Category: Digital Behavior

Jun 23, 2020 at 11:15

Event registration closing in

Oplev et gratis webinar med livstilseksperten Julia Lahme som handler om forbrug og tendenser efter Corona-krisen

Hvad har coronakrisen har gjort ved os danskere?

I dette webinar vil Julia Lahme se nærmere på hvad coronakrisen har gjort ved os danskere og hvad den betyder for kunderne i din virksomhed. Hvad bliver vigtigt for kunder nu, hvad ønsker de sig, og hvem har de lyst til at følges med? Julia Lahme er en rutineret foredragsholder, forfatter til en lang række bøger, direktør i eget kommunikationsbureau og cand. mag. i Etnologi. Hun er kendt fra en lang række livsstilprogrammer på DR1, TV2 og TV2 Charlie, hvor hun deler ud af sin store viden om danskernes livsstil, forbrug, vaner og ikke mindst historie. 

Webinaret afholdes tirsdag den 23. juni kl. 11.15-11.45 - og det er gratis at deltage.

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra foredragsholderens hjem. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Athenas - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik HER.

 

Arrangør: Athenas Danmark

Event Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available