Anette Sams

Kålhydrater - Gør kål på overvægt, insulinresistens og sukkertrang

Kål er det bedste i verden. I hvert fald når det kommer til kulhydrater. Hør Anette Sams fortælle hvordan du kan sige farvel til insulinresistens, overvægt og livsstilssygdomme.

Med et nytænkende indblik i både kålens og kroppens biologi viser Anette Sams dig, hvorfor kulhydrat fra kål har den diametralt modsatte virkning på kroppen end de raffinerede kulhydrater i fx pasta, brød og sukker. Kål er suveræn på alle måder, og ved at erstatte forarbejdede kulhydrater med kålhydrater fodrer du mikroorganismerne hele vejen igennem dit tarmsystem, så du får et stabilt blodsukker, et balanceret immunsystem og et aktivt hormonsystem. 

Kort sagt: Udskift raffinerede kulhydrater med kålhydrater, og opbyg en vital og modstandsdygtig krop. Det er samtidig opskriften, der vrister dig fri af insulinresistens, overvægt og livsstilssygdomme. 

Som hjælp til at få flere kålhydrater i dit liv indeholder bogen, som vi tager udgangspunkt i, 50 lækre, nemme og velsmagende opskrifter udviklet af Jane Faerber. 
 

For kål er ikke bare sund, den er også en mester i et køkken: Den kan være sprød, blød, cremet, skarp, smagfuld. Den kan koges, hakkes, steges, blendes. Uden at miste sine fantastiske evner.
 

Og så er kål bæredygtig, fordi den kan dyrkes herhjemme.