Elsebeth Hauge

Kan du heller ikke mærke din egen lederskam?

Category: Leadership

Elsebeth Hauge
Feb 2, 2021 at 11:15

Event registration closing in

Magten korrumperer, siger man. Og når du er leder, har du magt – uanset om du vil erkende det eller ej.

Lederskam handler om alt det, ledere ikke må være, ikke må tænke og ikke må gøre. Det, der gemmes væk og ikke tåler dagens lys.

Kom med til et webinar spækket med tåkrummende fortællinger om lederskam på de danske arbejdspladser. Få indsigt i hvorfor det er nærmest umuligt at få øje på sin egen lederskam, og få forklaringen på hvorfor ledergrupper, der på overfladen ser funktionelle ud, kan være aldeles værdiløse for organisationen. Og få et bud på hvad du kan gøre allerede i morgen for at få indblik i din egen lederskam og i organisationens skam.

 

 

Elsebeth Hauge er ledergruppeudvikler, forfatter, meningsdanner og foredragsholder. Hun er tidligere kontorchef i Undervisningsministeriet og har i 2020 udgivet bogen ”Lederskam – skamfulde fortællinger fra topchefer og ledere i Danmark”.

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Søren Them på tlf. 89 87 50 50 eller soth@learnx.dk

 

Ved tilmelding af webinaret accepterer du, at du kan blive kontaktet via mail eller telefon af LearnX Læs mere om LearnXs datapolitik HER.

 

Du vil også modtage mails om lignende webinarer fra Zevio (datapolitik).

 

Arrangør: LearnX

Event Organizer

LearnX

LearnX tilbyder kurser med nogle af Danmarks bedste formidlere.

Vi samarbejder med landets dygtigste og mest passionerede undervisere og foredragsholdere – og altid indenfor højaktuelle emner.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available