Niels Bjerre Poulsen

Konsekvenserne af det amerikanske valg for Danmark og resten af verden!

Oplev et webinar med USA eksperten Niels Bjerre Poulsen, hvor der naturligvis sættes fokus på USA og det netop overståede præsidentvalg herunder den historisk ubehagelige valgkamp!

Bliv opdateret på det netop overståede præsidentvalg og hør Niels Bjerre Poulsens bud på, hvad der kommer til at ske nu og hvilken indflydelse det får for Danmark og resten af verden.

Og få til sidst i webinaret et lille indblik i et par hemmeligheder og løgne fra den historisk ubehagelige valgkamp!   

Lektor Niels Bjerre-Poulsen, forsker i amerikansk historie, og har bl.a. en Ph.d. grad fra University of California, Santa Barbara. Han er lektor på Center for Amerikanske Studier på Syddansk Universitet, og har de sidste 25 år skrevet en lang række bøger og artikler om amerikansk historie, og samfundsforhold i USA. Igennem to årtier har han også hyppigt analyseret og kommenteret amerikansk politik og kultur i de danske medier, ligesom han har været en flittig foredragsholder indenfor amerikansk historie, politik og kultur. Niels blev i 2015 tildelt Syddansk Universitets forskningsformidlingspris for sin formidling af amerikansk politik, og i 2018 blev han af universitetet indstillet til Forskningsministeriets formidlingspris.

Webinaret afholdes tirsdag den 17. november 2020 kl. 15:00 til 15:30. Ved tilmelding bliver du også tilmeldt nyhedsbreve fra CGA og Zevio. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte.. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Viktor Feldmann på tlf. 42 80 96 06  eller vif@cga.dk

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra CGA - arbejdspladsens konsulenter (en del af Athenas-koncernen)  - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik HER