Danmark under og efter coronakrisen

Lars Løkke Rasmussen

Category: Politics

Aug 17, 2020 at 16:00

Event registration closing in

I dette gratis live-webinar samler Lars Løkke Rasmussen sine tanker om Danmark og verden generelt under coronakrisen. Hvad er den vigtigste læring vi kan trække ud fra krisen og ikke mindst håndteringen af den?

 

Gratis live-webinar med Lars Løkke Rasmussen

Danmark under og efter coronakrisen - ifølge Lars Løkke Rasmussen

Lars Løkke Rasmussen har under coronakrisen ikke lagt skjult på sine egne holdninger og var blandt de første til at opfordre til en mere kritisk diskussion af regningens genåbnings-strategi.

I dette gratis live-webinar samler Lars Løkke Rasmussen sine tanker om Danmark og verden generelt under coronakrisen. Hvad er den vigtigste læring vi kan trække ud fra krisen og ikke mindst håndteringen af den? Han kigger i samtale med journalist Kirsten Jacobsen også i krystalkuglen og giver sit bud på hvilke politiske og samfundsøkonomiske efterdønninger vi kan forvente os. Og nok allervigtigst, hvordan han i det lys mener vi bedst sætter den rette kurs for Danmark i en ny national og international virkelighed?

Derudover står Lars Løkke Rasmussen også lige nu foran endnu en bogudgivelse. Noget vi også håber han vil løfte sløret lidt for...

 

Webinaret afholdes: Mandag den 17. august 2020 kl. 16.00-16.30 - og det er gratis for dig at deltage.

Event Organizer

Tikko Danmark

Tikko er en af landets største arrangører af foredrag med aktuelle, kendte og spændende personligheder fra ind- og udland. Derudover tilbyder og udvikler vi også spændende kurser og er medarrangør på en række større events. Vi sætter en ære i at give dig den bedste foredragsoplevelse - og sætter derfor altid god tid af til vores arrangementer og holder det i gode, professionelle og behagelige rammer. Vi er nemlig sikre på, at gode rammer skaber gode oplevelser!

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available