Hvordan arbejder virksomheder med fremtiden?

Lasse Jonasson

Category: Future

Sep 1, 2020 at 11.15 - 11.45

Event registration closing in

Oplev et gratis webinar med fremtidsforsker Lasse Jonasson, som taler om, hvordan virksomheder kan arbejde med fremtiden.

Hvordan arbejder virksomheder med fremtiden?

Hvordan arbejder man med fremtiden? Kunder, borgere, teknologi, klima, øget konkurrence, automatisering og digitalisering – der er mange trends og tendenser som virksomheder, medarbejdere og ledelser skal forholde sig til. Nogle tendenser kan forudses, men konsekvenserne er ofte mere usikre. På webinaret vil Instituttet for Fremtidsforskning ved Lasse Jonassob gennemgå hvilke megatrends som kommer til at påvirke Danmark de kommende 5 år. Derudover vil webinaret give et indblik i de metoder og resultater som bliver anvendt såvel Danmark som udlandet af store såvel som små virksomheder. Megatrends og scenarier som strategisk redskab vil blive præsenteret.

Webinaret afholdes tirsdag den 1. september 2020 kl. 11.15-11.45 - og det er gratis at deltage.

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra foredragsholderens hjem. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Athenas - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik her.

 

Arrangør: Athenas Danmark

Event Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available