Lena Skogholm

Bemötandekoden

I denna mini-föreläsning pratar Lena Skogholm om: Finns det verkligen besvärliga människor? Eller är det så att vi alla kan vara lite besvärliga i vissa situationer?

Följ med på en guidad tur i hjärnans landskap och få kunskap om vad det är som händer i våra hjärnor vid stress, missförstånd, otrygghet, olika förväntningar och negativa situationer.

 

Det ger dig en ökad förståelse för den du möter och du blir bättre rustad att möta en person som går till attack, hamnar i affekt eller låser fast sig i negativitet. Din empatiska förmåga ökar samtidigt som du kan bemöta kunder och kollegor på ett mer professionellt sätt. Det blir lättare för dig och bättre för den du möter.


Inspirationsföreläsare Lena Skogholm är beteendevetare och pedagog, en av få med specialisering på hur vi kan ha nytta av hjärnforskning i vardagen människor emellan, på ett mycket konkret sätt. Fokus är på hur vi kan möta varandra och oss själva utifrån hjärnans förutsättningar för att skapa både bättre resultat och ett bättre liv och arbetsliv. 

 

Genom att anmäla dig till detta webinar kommer du att läggas till i nyhetsbrevet från Athenas Sverige (länk till datapolicy) och Zevio (data policy).

Arrangör: Athenas Sverige

 

Registration for event is closed
Language:
danish danish
Speaker:
Lena Skogholm
Organiser:
Athenas Sverige
Category:
Happiness at Work
Organiser
Athenas Sverige
Athenas representerar ett stort antal av de bästa föreläsarna i Sverige. Förtroendet vi får från våra föreläsare har byggts upp under många år av lyckat samarbete tillsammans med våra nöjda kunder. Vi har föreläsare och föredrag inom ämnen som ledarskap, motivation, stress, politik och hundratals av aktuella och spännande ämnen.