Før og efter Rigtige Mænd

Lindy Aldahl

Category: Personal Change

May 26, 2020 at 11.15 - 11.45

Registration for event is closed

Oplev et gratis webinar med Lindy Aldahl, som handler om sunde livstilsændringer – og om hans liv efter tv-programmet “Rigtige Mænd” på DR1.

Mindre træthed og meget mere energi i hverdagen

I dette webinar vil Lindy Aldahl fortælle om sin forvandling fra en usund livsstil, hvor rygning og for lidt motion var dominerende - til en hverdag med varierende og sundere kost og passende mængde motion. Smøgerne og den fede sovs til maden er lagt væk, og den sunde kost er kommet på bordet. Lindy kan tydeligt mærke sin livsstilsændring på kroppen og humøret. Aktivitetsniveauet er steget, og det har betydet mindre træthed og meget mere energi i hverdagen.

Webinaret afholdes tirsdag den 26. maj 2020 kl. 11.15-11.45 - og det er gratis at deltage.

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra foredragsholderens hjem. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Athenas - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik her.

 

Arrangør: Athenas Danmark

Event Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available