Lisa Wade

Boss eller Buddy? Et webinar om lederens vanskelige balansegang.

Synes du det er krevende å ta upopulære avgjørelser eller sette grenser for dine medarbeidere? Du er ikke den eneste. Norske ledere havner ofte i Buddy-grøften. Vi vil så gjerne være greie og bevare den gode stemningen. Men dagens ledere må være både Boss og Buddy og kunne veksle mellom å coache medarbeiderne og å gi tilbakemeldinger. Webinaret gir deg tips til hvordan du får til dette i praksis, slik at du som leder oppnår det du ønsker: å få ting til å skje. Bli med og få en smakebit av det populære foredraget!

Som forfatter av bøkene «Boss eller Buddy. Balansegang for dagens ledere» og «Slik lykkes du som medarbeider» og og mangeårig spaltist i Ukeavisen Ledelse og Aftenposten, har Lisa Wade jevnlig satt dagsorden i samfunnsdebatten om arbeidslivet. Hun har nå sin egen podkast «Snakk om jobb!» som finnes på Itunes.

Lisa Wade jobber som foredragsholder, rådgiver og fasilitator og har lang erfaring med leder-, medarbeider- og organisasjonsutvikling både i det private og det offentlige. Før hun startet sitt eget selskap, arbeidet hun i McKinsey og The Performance Group.

Lisa har kunder som ABB, Lindorff, Oslo Kommune, Bergen kommune, Opera Software, DnB, NRK, Egmont Hjemmet Mortensen, Gjensidige og en rekke andre

Ved spørsmål kan du kontakte:

Athenas på tlf: +47 91116989 eller kontakt@athenas.no

Ved å melde deg på et gratis webinaret samtykker du til å motta nyhetsbrev fra Athenas og Zevio (Policy)

Arrangør: Athenas Norge

Registration for event is closed
Language:
norwegian norwegian
Speaker:
Lisa Wade
Organiser:
Athenas Norge
Category:
Leadership
Organiser
Athenas Norge
Athenas representerer noen av de beste foredragsholderne i Norge. Tilliten vi får fra foredragsholderne våre er bygd på mange år med godt samarbeid med dem og våre fornøyde kunder. Vi har foredragsholdere som snakker om ledelse, motivasjon, stress, helse, politikk og mange andre aktuelle og spennende emner.