Lukas Svärd

Född i fel kropp

Du har nu chansen att lyssna på ett gripande webinar om mångfald, utanförskap och mobbning av Lukas Svärd. Idag skapar han förståelse och bidrar till en ökad mångfald och acceptans mot varandra. Under kvällen berättar Lukas om sin uppväxt och hur han fick kämpa för att vara sig själv. Det är en dramatisk, öppen och känslosam berättelse som kommer påverka dig länge och som förändrar människors bemötande.

Under hälften av Lukas liv levde han i en kvinnlig kropp som han hatade. Dels på̊ grund av utseendet, men också på grund av bemötandet han fick av omgivningen och samhället. När det inre och yttre inte passar ihop och när han inte följde normen, hade omgivningen svårt att acceptera honom. Att leva i fel kön är extremt påfrestande för psyket. Det var en överlevnadskamp i 18 år som han genomförde helt själv utan att våga uttrycka att han var född i fel kropp.

Lukas bjuder nu på ett webinar, som ett smakprov av hans föreläsning, om hur det är att vara född i fel kropp och resan han gjort för att komma dit han är idag. 

 

Vid frågor, vänligen sänd ett mail till kontakt@atikko.se

Genom att anmäla dig till detta webinar kommer du att läggas till i nyhetsbrevet från Atikko Svergie (länk till data policy) och Zevio (data policy).

Arrangör: Atikko Sverige

Event starting in
Apr 21, 2021 6 PM CET
Language:
swedish swedish
Speaker:
Lukas Svärd
Organisers:
Atikko Sverige
Athenas Sverige
Category:
Personal Change
Organiser
Atikko Sverige
Atikko är en av Skandinaviens största arrangörer av föreläsningar med aktuella, kända och spännande personligheter såväl nationella som internationella. Gemensamt för alla våra evenemang är att vi väljer framträdanden som berör och som ger det där lilla extra, som gör att du som gäst lämnar lokalen med en känsla av upprymdhet.
Organiser
Athenas Sverige
Athenas representerar ett stort antal av de bästa föreläsarna i Sverige. Förtroendet vi får från våra föreläsare har byggts upp under många år av lyckat samarbete tillsammans med våra nöjda kunder. Vi har föreläsare och föredrag inom ämnen som ledarskap, motivation, stress, politik och hundratals av aktuella och spännande ämnen.