Anette Prehn & Kristian Bisgaard

LYS I MØRKET #2 - Taknemmelighed

EPISODE 2: SØNDAG 6. DECEMBER 2020, 16.30-17.30 DAGENS TEMA: TAKNEMMELIGHED Vi synger bl.a. Alt småt blir stort med dig, Det, der virk’lig tæller og Det bedste, jeg lærte

LYS I MØRKET er en række udsendelser, der sendes online for at smitte mennesker med livsmod, håb og forbundethedsfølelse. Vi går en mørk vinter- og coronatid i møde, og mange er allerede ramt af en snigende følelse af tristhed og ensomhed. Mennesker har brug for mennesker – måske mere nu end nogensinde før. 

Med afsæt i Anette Prehns helt nye bog ”Det syngende menneske. Nye veje til forbundethed” tilbyder LYS I MØRKET nye fællessange til Danmark. De får os til at se på hinanden med nye øjne og smitter med lyst til at række ud til andre med medmenneskelighed, omsorg og venlighed. 

LYS I MØRKET-værterne er Anette Prehn og Kristian Bisgaard. Anette er sociolog, forfatter og tekstforfatter til 30 nye sange til Danmark. Hun sammenfletter eftertænksomt hver udsendelses sange og krydrer dem med sociologiske refleksioner. Kristian er pianist og komponist og spiller/synger for. Hver udsendelse er bygget op omkring vigtige temaer for menneskeligt samspil, f.eks. nærvær, taknemmelighed og livsmod.

Vi synger fra bogen ”Det syngende menneske. Nye veje til forbundethed”. Der kommer til at være undertekster på skærmen under udsendelserne, men hvis du lyst til at synge med fra din helt egen sangbog, kan du købe ”Det syngende menneske” her

Alt hvad du skal gøre er at tilmelde dig her på siden. Du kan følge med fra din computer, tablet eller mobil. Kig med alene eller sammen med andre.

SE OGSÅ:
EPISODE 1: SØNDAG 22. NOVEMBER 2020, KL. 16.30-17.30
DAGENS TEMA: NÆRVÆR
Vi synger bl.a. Nærvær i skærmenes tid, Ræk ud og Liv i vor hånd. 

EPISODE 3: SØNDAG 20. DECEMBER 2020, KL. 16.30-17.30
DAGENS TEMA: LIVSMOD
Vi synger bl.a. En sang om livsmod, Livets vibration og Klodens sommerfuglevinger

 

Præsenteret i samarbejde med:

 

 

---------
Bemærk at du ved tilmelding bliver tilmeldt nyhedsbreve om andre webinarer fra Zevio. Du kan læse vores datapolitik lige her. Du bliver også tilmeldt nyhedsbreve fra Tikko - se mere om deres datapolitik her.