Anette Prehn & Kristian Bisgaard

LYS I MØRKET #6 - ANSVAR

Category: Culture and Society

Anette Prehn & Kristian Bisgaard
Jan 31, 2021 at 16:30 (dansk tid)

Event registration closing in

Episode 6: ANSVAR
31/1/21, 16.30-17.30
Vi synger bl.a. Bare et strejf på vor klode, I en galaksesværm og Som dråber i hav.

LYS I MØRKET er en række udsendelser, der sendes online for at smitte mennesker med livsmod, håb og forbundethedsfølelse. Vi går en mørk vinter- og coronatid i møde, og mange er allerede ramt af en snigende følelse af tristhed og ensomhed. Mennesker har brug for mennesker – måske mere nu end nogensinde før. 

Med afsæt i Anette Prehns helt nye bog ”Det syngende menneske. Nye veje til forbundethed” tilbyder LYS I MØRKET nye fællessange til Danmark. De får os til at se på hinanden med nye øjne og smitter med lyst til at række ud til andre med medmenneskelighed, omsorg og venlighed. 

LYS I MØRKET-værterne er Anette Prehn og Kristian Bisgaard. Anette er sociolog, forfatter og tekstforfatter til 30 nye sange til Danmark. Hun sammenfletter eftertænksomt hver udsendelses sange og krydrer dem med sociologiske refleksioner. Kristian er pianist og komponist og spiller/synger for. Hver udsendelse er bygget op omkring vigtige temaer for menneskeligt samspil, f.eks. nærvær, taknemmelighed og livsmod.

Vi synger fra bogen ”Det syngende menneske. Nye veje til forbundethed”. Der kommer til at være undertekster på skærmen under udsendelserne, men hvis du lyst til at synge med fra din helt egen sangbog, kan du købe ”Det syngende menneske” her

Alt hvad du skal gøre er at tilmelde dig her på siden. Du kan følge med fra din computer, tablet eller mobil. Kig med alene eller sammen med andre.

Præsenteret i samarbejde med:

---------
Bemærk at du ved tilmelding bliver tilmeldt nyhedsbreve om andre webinarer fra Zevio. Du kan læse vores datapolitik lige her. Du bliver også tilmeldt nyhedsbreve fra Tikko - se mere om deres datapolitik her.

Event Organizer

Tikko

Tikko er en af landets største arrangører af foredrag med aktuelle, kendte og spændende personligheder fra ind- og udland. Derudover tilbyder og udvikler vi også spændende kurser og er medarrangør på en række større events. Vi sætter en ære i at give dig den bedste foredragsoplevelse - og sætter derfor altid god tid af til vores arrangementer og holder det i gode, professionelle og behagelige rammer. Vi er nemlig sikre på, at gode rammer skaber gode oplevelser!

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available