Mads Christensen

Webinar med Mads Christensen - 50 plus

Category: Culture and Society

Mads Christensen
Oct 21, 2020 at 11.15 - 11.45

Oplev webinaret med entertainer og mediepersonlighed Mads Christensen, når han med udgangspunkt i sig selv og med en befriende politisk ukorrekthed tager temperaturen på aktuelle tendenser.

Skarpe og provokerende iagttagelser om aktuelle tendenser   

På sin vanlige humoristiske, bramfrie, selvudleverende og ærlige facon giver Mads Christensen jer i dette webinar en indføring i, hvad der optager ham og danskerne.  

Mads har ordet i sin magt og er manden med de skarpe og til tider kontroversielle meninger, men når alt kommer til alt er han skrøbelig og sårbar som de fleste. Glæd jer til et sjovt og hudløst ærligt foredrag og hør Mads’ alskens betragtninger om alt fra stort og småt, der berører de fleste, som mænd og kvinder, mandens tredje alder, økologi.

Webinaret afholdes onsdag den 21. oktober 2020 kl. 11.15-11.45.

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det online foredrag starter. 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Ved tilmelding til webinaret accepterer du, at du kan blive kontaktet af Athenas Danmark. Læs mere om vores datapolitik her.

Arrangør: Athenas Danmark

Event Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available