Bevidst ledelse - den enkle vej til bæredygtige resultater

Mads Qwist

Category: Future of Work

Jul 3, 2020 at 11.15 - 11.45

Event registration closing in

Oplev et gratis webinar med Mads Qwist og bliv klogere på, hvordan du med din ledelse bevidst kan skabe bæredygtige resultater.

Få i dette webinar 3 konkrete råd til at styrke bevidst ledelse 

Du er nøglen til at få mere engagement, kreativitet og ejerskab frem i dine medarbejdere. Du kan med få tiltag skabe en kultur, der bygger på de bedste erfaringer fra Corona-nedlukningen, og gør jer endnu stærkere til den spændende, og for mange krævende, tid på den anden side af coronaen. 

Når kravene øges, tempoet stiger og hverdagens støj intensiveres, så skal du prioritere. Du skal finde roen til at vise vej. Du skal have modet til at vælge de bæredygtige løsninger og ikke forfalde til kortsigtede handlinger.    

Under webinaret får du tre konkrete råd, der styrker bevidst ledelse og ét vigtigt spørgsmål, du kan stille og besvare sammen med dit team, der kan fremme bæredygtige løsninger.  

Webinaret afholdes fredag den 3. juli 2020 kl. 11.15-11.45 - og det er gratis at deltage.

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra foredragsholderens hjem. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Athenas - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik her.

Event Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available