Maiken Juul

Selvværd i børnehøjde

Oplev Maiken Juul live i dette inspirerende webinar om selvværd hos børn og voksne. Du tilmelder dig blot med din email, ingen betaling nødvendig. Alting er nemmere med et stærkt selvværd, og er der noget, som vi drømmer om at give vores børn, så er det netop det!

SELVVÆRD I BØRNEHØJDE:

 

Alting er nemmere med et stærkt selvværd - og er der noget, som vi drømmer om at give vores børn, så er det netop det!

 

Alligevel står vi ofte og hører vores børns had mod sig selv, deres afmagt, og at de ikke tror på, at de er gode nok. Måske barnet er sensitivt eller har en masse store følelser, som er svære for dig at berolige, eller måske du føler dig skubbet væk af barnet, som bare bliver vred eller trækker sig. Selv med dine bedste intentioner føler du måske nogen gange, at skole- eller familielivet er mere præget af følelser ude af kontrol end næstekærlighed og forståelse - men du ved ikke, hvordan du skal få vendt bøtten.


Dette foredrag giver et indblik i forståelsen af, hvorfor det er så udfordrende at give vores børn det, som vi ved, at de har brug for. Du får forståelse for, hvordan hjernen fungerer og udvikler sig i barndommen, og hvordan du som lærer, pædagog eller forælder støtter og hjælper dit barn bedst muligt med at opbygge selvværd og følelsesmæssig intelligens. Foredraget er tidligere blevet afholdt for hundredvis af forældre, lærere og pædagoger på skole og institutioner i Danmark

 

OM MAIKEN JUUL:

Maiken Juul er 43 år, cand. scient. og ekspert i tankestyring samt mor til to drenge på 9 og 12 år, som er en hhv. særlig sensitiv og en viljestærk dreng. Hun er desuden forfatter til selvhjælpsbogen "Styr på tankerne".

 

Maiken har selv oplevet mange timers frustration og bekymring over sin rolle som mor, når den ene har været fanget i de mange store og sårbare følelser, eller når den anden har sparket sin seng i stykker og kastet med puder og stole i stuen. Hun har mødt sit eget indre monster, når hun har råbt tilbage eller i afmagt igen har måttet forlade rummet.

De seneste 7 år har Maiken specialiseret sig i Skematerapi og Metakognitiv Terapi og med basis i disse kognitive værktøjer hjælper hun næstekærlige lærere, pædagoger og forældre med at opdrage og støtte børn i deres udvikling til at blive empatiske og stærke børn med selvværd.

 

OBS: Webinaret her er en forsmag på Maiken Juuls fulde foredrag eller workshop ved navn "Selvværd i børnehøjde", som kan bookes hos Athenas. Et foredrag som, med succes, tidligere er blevet afholdt for hundredvis af forældre, lærere og pædagoger på skoler og institutioner i Danmark.

 

"Vi havde booket Maiken til at holde et foredrag som del af et forældrearrangement. Maikens foredrag var yderst relevant. Hun evnede at bringe komplicerede teorier om selvværd og robusthed ind i en dagligdag, så alle der var til stede fik brugbare værktøjer med hjem". - Claus Ortved Melcher, Dagmarskolen

 

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det online foredrag starter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Ved tilmelding af webinaret accepterer du, at du kan blive kontaktet på mail eller telefon af Athenas Danmark. Læs mere om deres datapolitik her. Du bliver også tilmeldt nyhedsbreve om lignende arrangementer hos Zevio (datapolitik)

Arrangør: Athenas Danmark

Nov 2, 2020 11:15
Language:
danish danish
Speaker:
Maiken Juul
Organiser:
Athenas Danmark
Category:
Parenting
Organiser
Athenas Danmark
Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.