Marie Brixtofte

Bolchefilosofien og andre leveregler

Når alt det som hjalp os som børn, spænder ben for os som voksne! Oplev et gratis webinar med psykolog Marie Brixtofte og hør om hvordan den lave selvtillid, dårlige samvittighed og kontrol-behov opstår, og lidt om hvad vi kan gøre ved det.

 

Hvad har du i din mentale rygsæk og hvad kan du gøre med det?Marie vil i dette webinar kort fortælle om, hvordan det var at vokse op i en dysfunktionel familie – med en far, der drak. Hun vil på hudløs-ærlig-vis fortælle om alle de strategier hun lærte som barn, for at få mest mulig kærlighed og nærvær – og hvordan de selvsamme strategier, som reddede hende som barn, har spændt ben for hende gennem voksenlivet. Sådanne strategier hedder senfølger – og i dette webinar vil Marie invitere deltagerne til at reflektere over hvad de selv har med i bagagen.
Hun vil tale om hvordan vi hver især har ansvaret for den bagage, vi nu engang har fået med os – og hvordan vi så kan komme i gang med at rydde op i den. Marie Brixtofte har i mange år arbejdet som psykolog, så kender både som professionel og som barn med bagage – hvordan vi kan arbejde med de forskellige senfølger.


Webinaret afholdes: Tirsdag den 23. juni kl. 13:15 til 13:45 og det er gratis.Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra Marie Brixtoftes skrivebord. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Laila Kaltoft på tlf. 89 93 22 06 eller lk@forfatterforedrag.dk

 

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Forfatterforedrag - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik HER