Marie Olaussen

Hvordan bli rik på et år

Få orden på økonomien din, ro i sjela og råd til livet du drømmer om! Webinaret den 27. mai er gratis , varer i ca. 30 minutter og gir et lite innblikk i Marie Olaussens kommende foredrag "Hvordan bli rik på et år"! For å delta MÅ du melde deg på via billettlinken.

Hvordan bli rik på et år er et morsomt, inspirerende, overraskende og nyttig foredrag om privatøkonomi. Den 27 mai får du via et kort gratis webinar et lite innblikk i Marie sitt foredrag.

Da Marie Olaussen rotet til sin egen økonomi, ga hun seg selv et år på å rydde opp.

I foredraget viser hun deg hvordan du kan endre vanene dine, slik at du frigjør penger til akkurat det du selv har lyst til å prioritere. Du kan senke forbruket samtidig som du drikker kaffe på farten, investerer til de store drømmene og drar på ferien familien aldri glemmer.

Marie forklarer de økonomiske verktøyene helt uten fremmedord og på en måte som gjør at du får lyst til å legge om stilen, bruke mindre og spare mer til det som gleder akkurat deg.

Marie Olaussen er journalist og jobber til daglig som samfunnsredaktør i Tønsbergs Blad. Hver dag får hun meldinger fra kvinner og menn som følger hennes instagramkonto Hvordan bli rik, og som synes økonomi og sparing er vanskelig, men som sier de er inspirert av hennes enkle og morsomme sparetips.

(foto: Åsmund Holien Mo)

Ved å melde deg på dette webinaret blir du meldt på Atikkos nyhetsbrev. Les mer om Atikkos personvernpolicy og databehandling her.