Mette Villemoes Ponty

Tilbage på arbejdspladsen efter corona.

Hør hvordan vi vender tilbage til arbejdet efter næsten 1½ år med coronarestriktioner. Mette Villemoes Ponty

Tilbage på arbejdspladsen efter corona.

Der er stor forskel på hvordan vi har haft det på arbejde siden nedlukningen i marts 2020. Nogle har elsket at sidde hjemme,mens andre i den grad har været udfordret. Nogle har mistet deres arbejde. Nogle andre har skulle møde ind, imens andre skulle arbejde hjemmefra. Nogle har haft ekstra travlt. Nogle har savnet fællesskabet. Andre har skabt nye og så er der dem, som synes livet er lettere uden alt det sociale på arbejdspladsen.

Aldrig før har det være mere nødvendigt med differentieret ledelse og med tilpasning til den enkelte i jagten på at sikre, at vi kommer stærkt tilbage. At vi tager ny læring med videre og samtidig vender tilbage til det, vi har manglet. Kunsten bliver, ikke at lade sig fange i regler og retningslinier. At tage ved lære af den forandringsparathed, som vi har vist os at være i stand til under coronaperioden og at sikre fokus på de tre kompetencer som altid er i spil; Faglighed, passion og vores relationelle kompetencer. 


Mette Villemoes Ponty har mere end 20 års erfaring med at holde foredrag og workshops for virksomheder, det offentlige, skoler og non-profit organisationer. Med en blanding af humor og egne eksempler fra hverdagen får hun skabt både latter og eftertanke i rummet.

Det overordnede budskab i Mettes foredrag er, at vi ikke kun skal have fokus på vores adfærd, altså hvad vi gør, men i langt højere grad have fokus på, hvad vores indstilling er, eller Mindset som det ofte kaldes. Hendes foredrag handler om, at al forandring og fokus på resultater, bør begynde virkelig småt; med os selv.

Kig med når Mette giver et online foredrag om hvordan vi bedst kommer tilbage på arbejde efter coronaepidemien.
 

Webinaret afholdes Torsdag den 10. juni 2021 kl. 14:00 til ca. 14:30,

men kan streames i 48 timer efter afholdelse af dem, der er tilmeldte.
 

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Forfatterforedrag (privatlivspolitik) og Tikko (privatlivspolitik) - det kan nemt afmeldes igen. 

Du bliver også tilmeldt et nyhedsbrev med lignende arrangementer fra Zevio (privatlivspolitik)