En värdefull kultur när (om)världen förändras

Mia Hultman

Category: Personal Change

Jun 26, 2020 at 10:15

Registration for event is closed

Se ett gratis webinar med Mia Hultman på fredagen den 26. juni

Ögonblicken där kundkontakt faktiskt sker blir färre, men desto viktigare. På samma sätts möts vi mindre i den annorlunda värld vi lever i just nu. Att via de små kontaktytor som ges lämna avtryck är det som gör hela skillnaden. Så vad innebär det rent reellt och framförallt hur skapar vi en värdefull kultur som är sund och frisk, där alla kan växa och utvecklas.

 

Om Mia Hultman

Mia Hultman är en av Sveriges främsta experter inom värderings- och förändringsprocesser. Med positivitet, engagemang och en hel hög med kunskaper förmedlar hon sina budskap på ett motiverande sätt för att hjälpa er bygga en stark värdegrund - antingen specifikt i din ledarroll eller som hela arbetsplatsen betraktad. Mia Hultman kopplar samman en stark värdegrund till bättre resultat och vinster.  

Event Organizer

Athenas Sverige

Athenas representerar ett stort antal av de bästa föreläsarna i Sverige. Förtroendet vi får från våra föreläsare har byggts upp under många år av lyckat samarbete tillsammans med våra nöjda kunder. Vi har föreläsare och föredrag inom ämnen som ledarskap, motivation, stress, politik och hundratals av aktuella och spännande ämnen.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available