Klart du kan!

Mia Törnblom

Category:

Nov 27, 2020 at 10:15-10:45

Event registration closing in

Mia Törnblom behöver ingen presentation. Mia Törnblom är en av Sveriges mest kända och efterfrågade inspiratörer. Med en otrolig positiv energi och sitt målande sätt att skapa igenkänning föreläser hon i ämnen som kommunikation, självledarskap, konflikthantering och teamutveckling

I den här miniföreläsningen så pratar Mia Törnblom om hur det är att leda team genom olika faser. Som en del av det hennes beprövad MT-metoden där man jobbar med att få till hållbara och bestående förändringar.

Självledarskap och medkänsla går att träna upp och all kompetens är färskvara. Det här är ett smakprov av en längre föreläsning som man kan boka Mia till. 

Låt dig inspireras av Mias kraftfulla metoder och verktyg. Hitta motivationen att investera i dig själv och din egen utveckling.

-----------

Genom att anmäla dig till detta webinar kommer du att läggas till i nyhetsbrevet från Athenas Svergie (länk till data policy) och Zevio (data policy).

Arrangör: Athenas Sverige

Event Organizer

Athenas Sverige

Athenas representerar ett stort antal av de bästa föreläsarna i Sverige. Förtroendet vi får från våra föreläsare har byggts upp under många år av lyckat samarbete tillsammans med våra nöjda kunder. Vi har föreläsare och föredrag inom ämnen som ledarskap, motivation, stress, politik och hundratals av aktuella och spännande ämnen.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available