Undgå forråelse og løft (arbejds)fællesskabet

Michael Danielsen

Category: Happiness at Work

Aug 12, 2020 at 11.15 - 11.45

Event registration closing in

Oplev et gratis webinar med cand. psych og tidligere chefpsykolog hos Psykiatrifonden, Michael Danielsen, som fortæller om forråelse, som opstår når et arbejdsfællesskab er i kollektiv krise og tonen og omgangsformen på arbejdspladsen bliver "rå". Få viden om, hvordan I forebygger forråelse og konkrete redskaber til, hvordan I undgår forråelse på jeres arbejdsplads.

Sådan undgår I forråelse 

Få i dette webinar psykolog og underviser, Michael Danielsens råd og konkrete redskaber til at undgå forråelse. Bliv klogere på, hvordan forråelse ser ud i tanke, tale og handling, og ikke mindst hvordan du selv og dine kollegaer kan løfte arbejdsfælleskabet. 

Webinaret afholdes onsdag den 12. august 2020 kl. 11.15-11.45 - og det er gratis at deltage.

Glæd dig til at opleve et inspirerende oplæg, som sendes direkte fra foredragsholderens kontor. Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før det gratis online foredrag starter.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Kristian Dalsgård på tlf. 8993 2213 eller krda@athenas.dk

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Athenas - det kan nemt afmeldes igen. Læs mere om vores datapolitik her.

Arrangør: Athenas Danmark

Event Organizer

Athenas Danmark

Athenas er Danmarks største formidler af foredrag. Vi tilbyder foredrag inden for alle prisklasser, så hvad enten der er tale om store arrangementer, erhvervskonferencer, personalemøder, foredrag for unge og gamle eller debatskabende grupper, så formidler Athenas kontakten mellem dig og din foredragsholder.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available