Michelle Kristensen

Kom i form med Motionsklubben

Category: Personal Health

Michelle Kristensen
Nov 12, 2020 at 4.30 PM

Få en aktiv træningsrunde med Michelle Kristensen. I kommer hele kroppen igennem, og der er garanti for en høj puls, godt humør samt en masse inspiration til din træning!

Michelle Kristensen har de sidste 8 år haft over 80.000 danskere på en af hendes populære online camps og så har hun sat sig for at ville få danskernes øjne op for, at den sunde mad og træningen kan gøres simpel og vedholdende.

For første gang åbner hun op nu for tilmeldingen til en online træning, som har til formål at samle danskerne hjemme i stuerne og give dem en god træning. For ud over at træning er meget sundt for os, så bliver vi også i bedre humør og mere robuste til den pt usikre hverdag, som mange lever i.  

Så vil du være en del af MotionsKlubbens første træning? Michelle Kristensen inviterer til 30 minutters effektiv træning, som kan udføres hjemme på stuegulvet eller ude i haven. Det eneste du skal gøre er at have en træningsmåtte og godt humør. Resten står Michelle for. Du kommer igennem en effektiv helkropstræning sammen med dine træningsmakkere rundt omkring i landet, som også deltager i denne time, hvor vi skal udnytte at træning godt kan laves simpel med egen kropsvægt, sjov og effektiv. Alle kan være med, så sæt kryds i kalenderen allerede nu og tilmeld dig første træningstime i MKs MotionsKlub.

 

Trænings-webinaret afholdes torsdag den 12. november 2020 kl. 16:30 og varer en halv time.
Husk at tilmeldingen slutter 30 minutter før trænings-webinaret starter.

 

Du deltager i webinaret via din computer, tablet eller smartphone. Vi sender et link til dig via e-mail til webinaret umiddelbart før start. Læs mere om vores data- og privatlivspolitik HER. Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Tikko på mail kontakt@tikko.dk

Ved tilmelding af webinaret accepterer du, at du bliver tilmeldt Tikkos nyhedsbrev (datapolitik). Du tilmeldes også et nyhedsbrev om lignende arrangementer hos Zevio (datapolitik).

Arrangør: Tikko og Athenas

Event Organizer

Tikko

Tikko er en af landets største arrangører af foredrag med aktuelle, kendte og spændende personligheder fra ind- og udland. Derudover tilbyder og udvikler vi også spændende kurser og er medarrangør på en række større events. Vi sætter en ære i at give dig den bedste foredragsoplevelse - og sætter derfor altid god tid af til vores arrangementer og holder det i gode, professionelle og behagelige rammer. Vi er nemlig sikre på, at gode rammer skaber gode oplevelser!

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available