Bästa tipsen för att få gott om tid i livet!

Micke Darmell

Category: Personal Change

Sep 16, 2020 at 10:15-10:45

Registration for event is closed

I denna miniföreläsning kommer Micke ge ett smakprov från sin senaste föreläsning
”STOPPA TIDEN- från tidsoptimist till tidsalkemist” där hans resonemang leder till att det är först när vi har gott om tid vi blir vårt ”bästa jag”. De är då vi producerar som bäst, skrattar som mest och är som i bäst i våra relationer.

”Det är mycket just nu” har blivit ett normalläge (iaf före coronan) och de stressrelaterade sjuktalen ökar varje år. Samtidigt som vi inte gjort något annat än effektiviserat de senaste årtiondena så har produktiviteten i världen gått ner de senaste 12 åren.  

Vi har alltså inte effektiviserat, vad har vi då gjort?

Vi har, om vi får vara friska, massor av tid. Ja, om vi lever som genomsnittet så kommer vi kunna se över trettioen tusen (31 000) solnedgångar. Har vi verkligen ont om tid då?

Micke kommer ge dig tankar till hur du kan förändra din vardag genom ett annat förhållningssätt till tid. 

Konkreta tips för att bli mer härvarande utlovas! Detta ger i sin tur bättre relationer och mer fokus på det som du vill ska skapa värde.

Micke Darmell är en av landets mest erfarna föreläsare. Han började föreläsa redan på 80-talet när han arbetade inom vården. Hans intresse för hur knoppen och kroppen fungerar präglar hans föreläsningar som alltid handlar om relationer mellan människor. Oavsett om det är på arbetsplatsen eller privat.

-----------

Genom att anmäla dig till detta webinar kommer du att läggas till i nyhetsbrevet från Athenas Svergie (länk till data policy) och Zevio (data policy).

Arrangör: Athenas Sverige

Event Organizer

Athenas Sverige

Athenas representerar ett stort antal av de bästa föreläsarna i Sverige. Förtroendet vi får från våra föreläsare har byggts upp under många år av lyckat samarbete tillsammans med våra nöjda kunder. Vi har föreläsare och föredrag inom ämnen som ledarskap, motivation, stress, politik och hundratals av aktuella och spännande ämnen.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available