Arthur - gatuhunden som lämnade djungeln och hittade hem

Mikael Lindnord

Category: Personal Change

Nov 19, 2020 at 6 PM CET

Event registration closing in

Ta del av ett inspirerande och motiverande webinar med filmaktuella bestseller författaren Mikael Lindnord. Han slog igenom, i hela världen, över en natt när han adopterade en gatuhund som följde efter honom och hans lag under de sista dygnen av VM i Adventure Racing i Ecuador, 2014.

Denna kväll kommer Mikael Lindnord och berättar om upplevelserna både framför och bakom kulisserna. Låt dig inspireras, få råd och konkreta tips på hur man skapar ett ”winning mindset”. Hur motgångar och misslyckanden är lika stor del av att tillslut lyckas som medgångarna är - och såklart berättelse om första mötet med Arthur samt vad som har hänt sedan dess.

Vid frågor, vänligen kontakta oss på 010 405 44 30 eller maila till kontakt@atikko.se

Genom att anmäla dig till detta webinar kommer du att läggas till i nyhetsbrevet från Atikko Svergie (länk till data policy) och Zevio (data policy).

Arrangör: Atikko Sverige

Event Organizer

Atikko Sverige

Atikko är en av Skandinaviens största arrangörer av föreläsningar med aktuella, kända och spännande personligheter såväl nationella som internationella. Gemensamt för alla våra evenemang är att vi väljer framträdanden som berör och som ger det där lilla extra, som gör att du som gäst lämnar lokalen med en känsla av upprymdhet.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available