Mikkel Beha Erichsen

Mikkel og den hvide verden

Category: Climate and environment

Mikkel Beha Erichsen
Feb 1, 2021 at 14:30

Event registration closing in

Deltag i dette korte og fantastiske webinar med Mikkel Beha Erichsen, hvor det også er muligt at stille spørgsmål.

I mange år Mikkel Beha og familien drømt om at sætte kursen mod nord. Efter års forberedelse med at klargøre deres nye ekspeditionsskib, Wallenberg, har de nu igen kastet fortøjningerne og er taget ud på eventyr. De har sat sig for at sejle så langt mod nord, som de kan. Derop hvor hvalerne i vintermørket kommer ind for at spise sig fede i sild, hvor efterårslavtrykkene viser tænder, og alle i familien bliver sat på prøve, når de skal dykke i iskoldt vand og lære at overleve i Finmarkens ekstreme kuldegrader.

Mikkel Beha vil tage os med på en rejse fra København og ud i vores storslåede nordiske natur, men også derop hvor klimaforandringerne ikke bare er ord i tykke rapporter, men barsk og synlig virkelighed hvor stigende temperaturer får isen til at smelte og vejret bliver mere og mere ekstremt.

Glæd dig til et ultra kort oplæg og tid til spørgsmål og kom i god stemning.
 

Webinaret afholdes mandag den 1. februar 2021 kl. 14:30 til ca. 15:00.
Husk at tilmeldingen slutter 30 minutter før webinaret starter.

 

 

Ved tilmelding til det gratis webinar bliver du tilmeldt nyhedsbrevet fra Forfatterforedrag (privatlivspolitik) og Tikko (privatlivspolitik) - det kan nemt afmeldes igen. 

Du bliver også tilmeldt et nyhedsbrev med lignende arrangementer fra Zevio (privatlivspolitik)

Event Organizer

Forfatterforedrag & Tikko

Forfatterforedrag & Tikko tilbyder en række forskellige arrangementer - primært foredrag. Fællesnævneren for arrangementerne er, at de giver deltagerne en indsigt eller ny viden, der inspirerer og skaber grundlag for faglig og personlig udvikling. Vi samarbejder sammen med nogle af landets dygtigste foredragsholdere.

Social Media

Don’t miss out on live events!

Sign up for our newsletter and get notified when new webinars are available